om mig

kul att du hittat hit

Jag som driver Virving Marketing & Design heter Maria Virving. Jag har en bakgrund som grafisk formgivare med drygt 10 års erfarenhet av grafisk design och marknadsföring. Det som driver mig är att hjälpa företag växa med genomtänkt kommunikation och snyggt, träffsäkert innehåll. 

Jag har jobbat på olika inhousebyråer på större företag, men numera är jag min egen och titulerar mig virtuell assistent. Jag skulle beskriva mitt företag som en marknadsavdelning på distans. Jag hjälper dig med det du inte hinner, kan eller vill göra själv inom grafisk design, webbsidor, branding, copy/text och administration.

Varumärken och design som förmedlar en känsla, är något jag brinner för och vill fortsätta att utveckla genom att skapa nya samarbeten. 

Mitt hjärta klappar extra för gröna företagare och företag inom hälsa. Jag är utbildad trädgårdsmästare och vill gärna jobba med dig som har ett grönt tänk och sund inställning till ditt arbetsliv. Stressen har de senaste åren ökar i arbetslivet inte minst för egenföretagare, som har många arbetsuppgifter som ska hinnas med på lite personal. Här vill jag göra en insats för dig och vara den extra hand du behöver när tiden inte räcker till. Mindre stress och mer tid för det du vill fokusera på i ditt företag, så du blir hållbar i längden.

Jobba med mig. 
Har du frågor, funderingar, vill prata uppdrag? Skicka en förfrågan, använd formuläret nedanför. 
Ser fram emot att höra från dig!

Kontakt